Abdülkerim Bardakçı: "Okan Hoca Çok Kaliteli Bir İnsan"

ANA SAYFAHABERLER → Abdülkerim Bardakçı: "Okan Hoca Çok Kaliteli Bir İnsan"

Abdülkerim Bardakçı: "Okan Hoca Çok Kaliteli Bir İnsan"

Abdülkerim Bardakçı:

Galatasaray’ın stoperi Abdülkerim Bardakçı, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Takımın Süper Lig’deki durumu, teknik direktör Okan Buruk ve takım arkadaşlarıyla olan ilişkisi gibi konular hakkında konuşan Bardakçı, şampiyonluk için son saniyeye kadar savaşacaklarını belirtti.

“Galatasaray’da Olmak Her Futbolcunun İsteyeceği Bir Şey”

Dünya Kupası arası öncesinde, ligde oynadıkları son maç olan Medipol Başakşehir maçına ve takımın son durumuna değinen Abdülkerim Bardakçı, “Son oynadığımız lig maçında farklı bir galibiyet aldık. Bizim için ligin hemen devam etmesi daha iyi olabilirdi. Ama herkes dinlendi. Herkes ailesiyle vakit geçirip, kafasını sıfırlayıp geldi.” dedi.

Her futbolcunun bir gün Galatasaray’da forma giymek istediğini belirten Abdülkerim Bardakçı, “Galatasaray’da olmak her futbolcunun isteyeceği bir şey. Tarif edilemez bir duygu. Gerçekten burada olduğum için çok mutluyum. Her geçen gün daha iyiye giden bir performansım var. Bunu da devam ettirmek istiyorum. Birkaç şanssız anım oldu ama sağ olsun herkes, özellikle Galatasaray taraftarı çok bilinçli bir taraftar. Arkamda durdular.” şeklinde konuştu.

“Marcao’nun Yerini Doldurduğumu Düşünüyorum”

28 yaşındaki stoper oyuncusu, bu sezonun başında Sevilla’ya transfer olan Marcao’yu beğendiğini ve aynı zamanda takımda onun yerini doldurduğunu düşündüğünü söyledi.

Abdülkerim Bardakçı,”Marcao gerçekten kaliteli, benim de beğendiğim bir futbolcu. Şu an yerini doldurduğumu düşünüyorum. Hatta bunun da daha üstüne çıkmayı hedefliyorum. Onu hiçbir şekilde aratmayacağımı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Ligde bu sezon gördüğü kırmızı kartlara çok şaşırdığını söyleyen futbolcu “Dikkat ettiyseniz gördüğüm iki kırmızı kartta da şoke oldum. Çok enteresan ama büyük takımın farklılıkları bunlar herhalde. En büyük takım olmanın farklılıkları.” diyerek şaşkınlığını belirtti.

“Okan Hoca Çok Kaliteli Bir İnsan”

Abdülkerim Bardakçı, takım arkadaşları ve teknik direktör Okan Buruk ile olan ilişkisinden de bahsetti.

Okan Buruk’un hem futbolculuğunu hem de kişiliğini beğendiğini söyleyen savunma oyuncusu,”Okan Hoca çok kaliteli bir futbolcuydu, çok da kaliteli bir insan. Hocalığı da aynen öyle. İkili ilişkileri çok iyi. Her zaman motive etmeye çalışıyor. Son haftalardaki galibiyetlerden sonra onun için de daha iyi olacaktır.” diyerek teknik direktörü hakkındaki görüşlerini belirtti.

Takımdaki diğer savunmacılar ile ilgili Abdülkerim Bardakçı, “Emin, Metehan, Ross. Üst düzey oynayabilecek stoper kapasitesindeler. Rekabet her zaman üst seviyede, her zaman zorluyorlar bizi.” dedi.

“Favorim Mata”

Takım içinde en çok beğendiği futbolcuyu Juan Mata olarak açıklayan Bardakçı,”Benim favorim Mata. İnanılmaz akıllı, yetenekli biri. Ben antrenmanda yaptıklarını hayranlıkla izliyorum. İnanılmaz keyif alıyorum beraber oynamaktan. Kişiliği de harika.” ifadelerini kullandı.