Kasımpaşa’nın Yeni Teknik Direktörü Selçuk İnan Oldu

ANA SAYFAHABERLER → Kasımpaşa’nın Yeni Teknik Direktörü Selçuk İnan Oldu

Kasımpaşa’nın Yeni Teknik Direktörü Selçuk İnan Oldu

Kasımpaşa’nın Yeni Teknik Direktörü Selçuk İnan Oldu

Geçtiğimiz haftalarda Şenol Can ile yollarını ayıran Kasımpaşa, teknik direktörlük görevine Selçuk İnan’ı getirdi.

Yeni teknik direktör Selçuk İnan, Kemerburgaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. İnan, yeni görevi ve hissettikleri hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantıda kulübün CEO’su Serkan Reçber de yer aldı.

İşte Selçuk İnan’ın açıklamaları:

“Öncelikle bana bu fırsatı veren Sayın Turgay Ciner’e teşekkürlerimi sunuyorum. Hedeflediğim, inandığım ne varsa şu anda gerçekleşiyor. İlk teknik direktörlük deneyimim olacak.  Hedefimize, oyuncularımızla, ekibimizle ulaşacağız”

“Ben kariyerimde hiçbir zaman inanmadığım bir şeyin peşinden gitmedim. Serkan ağabeyle çok konuştum, sohbet ettim. Kasımpaşa’da olmak benim için bir şans. Futbola ne kadar önem verdiklerini, ülke futbolunu ne kadar önemsediklerini gördükten sonra karar vermek kolay oldu. Karar vermekten ziyade bir fırsat oldu”

"Fatih Hoca'ya Teşekkür Borçluyum"

“Yaklaşık 1 yıl önce Galatasaray’dan ayrıldım. Buradan Fatih hocaya teşekkür borçluyum. Bu mesleği yapmak zaten istiyordum. Ancak beni cesaretlendiren, teşvik eden Fatih Terim oldu. 1 senedir bütün hocalarla iletişim halindeydim. Oyuncu hoca ilişkisinden çok sosyal hayatta ilişkilerim oldu. Yurt dışında da önemli ilişkilerim var. Oyun anlayışım, prensibim her zaman vardı. Çok fazla düşünür, çok fazla kafa yorardım. Bunların hepsini karışım yapıp, bana uyanları aklımda saklıyorum. Onların da bana yararlı olacağını düşünüyorum”

“6 ve 8 numaranın her zaman önemli olduğunu düşünüyorum. Ancak günümüzde mevkilerin çok önemi kalmadı. Her mevkide lider oyuncuya ihtiyaç var. Buradaki bütün futbolculara hakimim. Onlardan ne alacağımı iyi biliyorum. Bütün mevkiler benim için önemli. Hepsine farklı görev yüklemeyi düşünüyorum”

“İdol olarak isim vermek istemem. Futbol hiçbir zaman durmuyor. 3 sene önce çok beğendiğim bir hocayı şu anda beğenmeyebiliyorsun. Örnek aldığım başarılarını iyi anlamda kıskandığım tek isim; Fatih Terim. Çok önemli maçlara çıktım. Yeni nesil teknik direktör konusu bütün dünyada revaçta. Önceki teknik adamlarımız bizden geride kaldı diyemeyiz. Biz onlardan feyz alıyoruz. Nesil değişiyor. Yenilikler çabuk değişiyor. Oyuncularla iletişim kurmakta yeni neslin avantajı olabilir.”

"Güzel Bir Ekip Oluşturduk"

“Önemli bir ekip var. Uzun yıllardır futbol konuştuğum isimlerden oluştu. Burada kurumsal bir yapı var. Hali hazırda çalışan hocalarla tanıştığımda böylesine önemli projelerin olması, futbola yatırım yapılması beni şaşırttı. Böyle bir karışım yaptım. İstekli bir ekip oluşturduk. Güzel bir ekip oluşturduk. Hepsi kendi dalında başarılı isimler”

Kasımpaşa Selçuk İnan yönetiminde ilk maçına Dünya Kupası arasından sonra Türkiye Kupası’nda HangiKredi Ümraniyespor karşısında çıkacak.