Sacha Boey: “Fenerbahçe ile İletişimim Olmadı”

ANA SAYFAHABERLER → Sacha Boey: “Fenerbahçe ile İletişimim Olmadı”

Sacha Boey: “Fenerbahçe ile İletişimim Olmadı”

Sacha Boey: “Fenerbahçe ile İletişimim Olmadı”

Galatasaray’da Spor Toto Süper Lig 2022/23 Sezonu’nun ilk bölümünde gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey, takımının Dünya Kupası arasında gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

22 yaşındaki sağ bek, Galatasaray’da şampiyonluk istediğini söylerken hakkında çıkan Fenerbahçe iddialarını da yalanladı.

“Burada Olmak Önemli”

Sezon başında A Takım ile idmanlara çıkmayan ve bir süre Rezerv Takım ile çalışan Sacha Boey, bugünkü durumunu değerlendirirken “Futbolda ne zaman ne olacağını bilemezsiniz” dedi.

“Sezon başında takım içerisinde bile değildim ama şu anda iyi bir noktadayım. Benim için burada olmak önemli. Burada sezonu şampiyon olarak bitirmek önemli" diyen Fransız bek oyuncusu, takımdan ayrı olduğu sürede çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

Gösterdiği yüksek performansın ardından hakkında çıkan transfer iddiaları konusunda da kısa bir açıklama yapan Boey, "Bu konuyu ben menajerime bırakıyorum. Şu anda sadece futboluma odaklanıyorum." şeklinde konuştu.

“Fenerbahçe İle İletişimim Olmadı”

Galatasaray’ın Dünya Kupası arası öncesinde oynadığı Medipol Başakşehir maçıyla ilgili görüşlerini aktaran Sacha Boey, “Başakşehir maçı oynadığımız en iyi müsabakalardan biriydi. Zaten attığımız 7 gol bunun kanıtıydı. Şu anda iyi bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Aynı maçları her hafta tekrarlamak istiyoruz.” diyerek Dünya Kupası sonrası için mesaj verdi.

Son olarak Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’nin sezon başında kendisiyle ilgilendiği iddiaları üzerine görüşleri istenen Sacha Boey, Fenerbahçe ile hiçbir görüşme yapmadığını belirtti:

"Fenerbahçe ile hiçbir şekilde iletişimim olmadı ve onlardan da bir teklif gelmedi."